INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà
Foto: Bartomeu Caldentey.
Foto: Bartomeu Caldentey.
Un dels plànols del projecte.
Un dels plànols del projecte.
 Presentat el projecte per remodelar els voltants de la plaça Conqueridor, el carrer de Montserrat Blanes i un tram del carrer de Ramon Llull
 Les empreses ja poden presentar les seves ofertes per fer les obres

27/01/2017


L'Ajuntament durà a terme les obres de renovació de la xarxa d'aigua potable, d'aigües residuals, d'aigües pluvials i de pavimentació al voltant de la plaça del Conqueridor, el carrer de Montserrat Blanes i un tram del carrer de Ramon Llull.

 

Els veïns de la zona varen poder conèixer el projecte dimecres dia 25, en una trobada oberta amb el regidor d'Urbanisme, Manuel Galán, i el batle, Bartomeu Gili. Els dos explicaren les obres que es duran a terme i altres detalls com el termini d'execució, que és de sis mesos. 

 

L'objectiu d'aquestes millores és eliminar les pèrdues d'aigua als carrers de Montserrat Blanes i de Ramon Llull. Aquests carrers, a més, formen part de l'eix cívic i, per tant, necessiten una nova pavimentació i la dotació d'elements nous, com una zona d'arbres i un carril bici, que estarà a la vorera nord del carrer de Montserrat Blanes. 

 

Les obres han sortit a licitació, amb un anunci al BOIB de dijous dia 26. El pressupost base de licitació és de 374.464 euros més IVA, és a dir, un import total de 453.101 euros. Les empreses interessades poden presentar-se fins a 13 dies naturals després de la publicació de l'anunci al BOIB, i el plec de condicions es pot consultar a la web.

 

El projecte es finança amb 367.823 euros aportats pel Consell de Mallorca, a través del pla especial d'inversions financerament sostenibles. Els 85.277 euros restants els aporta l'Ajuntament a través del pressupost ordinari.

 

Consulta el plec de condicions.

Consulta l'anunci al BOIB.