Formulari
de proposta

Amb l’objectiu d’establir les principals necessitats quotidianes del municipi i d'incorporar-les en el pressupost anual municipal de 2023, des de l’Ajuntament volem que la ciutadania no sigui una simple observadora dels esdeveniments i les decisions, sinó que es converteixi en protagonista activa.

Volem que, entre tots, cerquem solucions als problemes que corresponen a les necessitats i els desitjos reals de la majoria de la ciutadania per tal de tenir un poble que promogui el benestar dels seus veïns i veïnes.

És per això que, del 3 de maig al 3 de juny de 2022, pots presentar les teves propostes de millora del municipi omplint aquest formulari en línia o bé dirigint-te als edificis municipals que s'indiquen al final d'aquesta pàgina.

DADES PERSONALS

LA TEVA PROPOSTA
La comunicació de les dades personals que consten en aquest formulari suposa l’autorització perquè s’incorporin a un fitxer automatitzat de l’Ajuntament d’Artà. Així mateix, aquestes dades són objecte de protecció d’acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podeu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos personalment a l’Ajuntament d’Artà (pl. de l’Ajuntament, 1, 07570 Artà) o mitjançant l’adreça de correu ajuntament@arta.cat.

ARTÀ

Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC)
Edifici Can Solivelles.
C/ de la Rosa, 5 Horari: de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h

Biblioteca Municipal Na Batlessa
C/ de Ciutat, 1
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20 h

COLÒNIA DE SANT PERE

Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC)
Plaça de la Bassa d'en Fasol, s/n
Horari: de 9 h a 14 h

Biblioteca de la Colònia
Plaça de la Bassa d'en Fasol, s/n
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 19 h