Segueix-nos
27/04/2017
Lliurats els premis del 20è concurs de narrativa curta d’Artà en el marc de la Fira del Llibre
L'Ajuntament agraeix la participació de nines i nins i la implicació dels centres escolars en aquest esdeveniment

‘Distracciones’, d’Óscar Troya; ´La sort que els altres no han tingut’, de Jaume Mora; i ‘Sentiments inesperats’, de Bàrbara Mascaró, han estat els relats guanyadors del 20è concurs de narrativa curta d’Artà, organitzat per la biblioteca, que el dimecres celebrà l’acte de lliurament dels premis en el marc de la Fira del Llibre. Cal dir que hi ha la narració Sara i l'home misteriós, de Diego José Velasco Llodrà, que ha quedat finalista.

Maria Paula Ginard, regidora d’Acció i Promoció Culturals, lliurà els premis a les persones guanyadores de les tres categories que hi concorrien: 4t, 5è i 6è de primària; 1er, 2n i 3er d’ESO; i 4t d’ESO, 1er i 2n de batxillerat, i que enguany foren un parell de llibres i un val econòmic per gastar a comerços del municipi. Per altra banda, es celebrà un sorteig de 10 lots de material escolar entre tots els participants del concurs de narrativa curta i la resta de concursos convocats per a alumnes de 1er, 2n i 3er de primària.

L’Ajuntament agraeix la participació de tots aquells nins i nines que s’han animat a enviar els seus treballs artístics i literaris, així com la tasca dels centres escolars, i destaca que sense la seva implicació el concurs no seria possible.

Tornar a d'alt