Segueix-nos
17/08/2017
La comissió tècnica dels pressupostos participatius celebra la seva primera reunió
El projecte, que ha recollit un total de 111 propostes, avança al ritme previst

La comissió tècnica del projecte de pressupostos participatius de l'Ajuntament d'Artà s'ha reunit avui matí amb la presència dels representants de la ciutadania elegits a les assemblees d'Artà i la Colònia, els membres del grup impulsor i representants dels tècnics de l'Ajuntament i de l'empresa que ho coordina. En el transcurs de la trobada s'ha exposat el procés seguit per a la selecció de propostes i el procediment que se segueix en la realització d'informes per pressupostar les propostes. El procediment s'ha validat i el projecte avança al ritme previst.

Cal recordar que per a aquelles persones no empadronades a Artà, majors de 16 anys i que tenen una propietat a 31 de desembre de 2016 (enllaç), el termini per inscriure's en el cens per participar de les votacions del procés roman obert fins el 31 d'agost. 

Per setembre s'entrarà en la següent fase del procés ja que es procedirà a l’exposició pública de tots els projectes amb l’avaluació tècnica de cada un d’ells i s’iniciarà una primera volta de votacions per triar les quinze que concorreran a la votació final.

Documents relacionats
Tornar a d'alt