Segueix-nos
01/12/2017
Artà Empresarial i l’Ajuntament expliquen la campanya #ThinkingArtà

Fa un temps que es va llançar una campanya que va consistir en difondre que a Artà s’obriria un nou centre comercial anomenat #ThinkingArtà.

 

Amb aquesta campanya, en què l’Ajuntament hi ha col·laborat des del seu inici i l’empresa Sok Art n’ha fet la imatge, l’associació volia despertar la curiositat dels artanencs, palpar el sentir del poble davant l’expectativa d’un gran centre comercial i, sobretot, posar en valor el teixit empresarial del municipi.

 

La campanya volia fer una reflexió de l’impacte de la manufactura barata i la rigidesa en el tracte de les grans superfícies, de com se sentiria el poble en veure com aquells negocis de tota la vida s’apaguen i es perd la proximitat i part de la identitat.

 

ThinkingArtà vol dir fer poble, comprar els productes i emprar els serveis que ofereixen les nostres empreses i participar de la vida del municipi de forma activa.

 

Com expliquen des d’Artà Empresarial, “a Artà, s’hi poden trobar una gran varietat de productes i serveis, ideals per regalar a tota la família: des de peces de joieria, electrònica, perfums o productes de benestar, a estades en hotels amb encant, sopars a restaurants excel·lents, fotografies per recordar moments màgics i moltes coses més. És per això que les empreses d’Artà sempre hem estat el teu centre comercial”.

 

L’Ajuntament comparteix la idea que els empresaris manifesten, i és que comprar o emprar serveis d’Artà o de la Colònia de Sant Pere comporta beneficis directes no sols econòmics, sinó també socials i culturals. Fa que es generi més ocupació i moviment, que la gent recorri els carrers, que participi en les activitats organitzades en ocasions especials i que gaudeixi de tot el que Artà ofereix:

 

per proximitat,

per qualitat i qualificació,

per confiança,

per sentiment,

per tots els "bons dies" amb un somriure,

per tots aquells “t'ho endús i t'ho emproves” i els “ja m'ho pagaràs”,

per preservar els negocis de tota la vida,

per posar en valor la feina ben feta dels nostres professionals,

perquè tenim tot el que necessites sense sortir del poble,

perquè recórrer els comerços de la localitat per fer la compra és molt més reconfortant que voltar un gran centre comercial,

perquè tenim un entorn privilegiat que val la pena gaudir,

perquè som art, cultura, gastronomia…

 

Més informació a ThinkingArtà

Tornar a d'alt