Segueix-nos
17/04/2018
L’Acampaesport 2018 arriba a la Colònia aquest estiu
El Casal de Colònies se suma al programa d’estades esportives que impulsa per segon any el Consell de Mallorca

El Casal de Colònies Sant Guillem i Sant Antoni de la Colònia de Sant Pere, a Artà, se sumarà aquest estiu a la xarxa d'estades esportives dels Jocs Esportius Escolars i Esport per a Tothom, que impulsa la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca. Així ho han subscrit avui matí el vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports de l'entitat, Francesc Miralles, i el batle d'Artà, Manolo Galán.

D’aquesta manera, el Casal de Colònies se suma al programa “Acampaesport”, que va néixer l’any passat a la Comuna de Lloret i que ofereix dues modalitats d’estades esportives: estades de 5 dies per a nins i nines de 8 a 16 anys, i estades esportives de 2 dies per a famílies. La Colònia de Sant Pere acollirà aquestes activitats durant els mesos de juliol, agost –tret de la darrera setmana- i la primera setmana de setembre de 2018 i posarà a la disposició del programa un total de 50 places. Les estades esportives s’oferiran a un preu de 120€ per als participants del programa d’infants i un preu de 40€ per als participants en el programa familiar.

L'Ajuntament d'Artà facilitarà l'accés gratuït a les instal·lacions esportives de la Colònia i gestionarà el permís d'entrada i sortida per a embarcacions flotants a la costa de la Colònia. 

 

Fotos: Consell de Mallorca

Tornar a d'alt