Segueix-nos
17/09/2018
Triades les propostes finalistes dels pressupostos participatius d'enguany
La votació final es realitzarà la setmana del 14 al 21 d’octubre

Ja ha finalitzat el termini de la primera votació dels pressuposts participatius d’enguany, on s’han seleccionat les 15 propostes prioritàries per a cada àmbit territorial del procés, 15 propostes per Artà i 15 propostes per la Colònia de Sant Pere. Hi han participat un total de 471 persones que han votat a través dels diferents canals establerts, ja sigui de manera telemàtica, presencialment a les oficines municipals o bé ens els punts itinerants habilitats a tal fi. (el passat any votaren 364 persones, amb la qual cosa l'increment de la participació és del 29,39 %).

Amb aquesta primera votació s’han definit les propostes que aniran a la votació final dels pressuposts participatius que es realitzarà la setmana del 14 al 21 d’octubre. Les propostes que siguin escollides en aquesta segona votació, fins a arribar al pressupost màxim seran desenvolupades per l’equip de govern dins l’any 2019.

Cal destacar que a l’àmbit territorial de la Colònia de Sant Pere es produeix un empat en la proposta classificada com a número 15 i,  per tant, es considera que seran 16 les que accediran a la votació final per aquest àmbit territorial.

Aquí podeu consultar els projectes de la Colònia i Artà i els seus recolzaments. Els 15 projectes amb més suport són els que s’han seleccionat per entrar a la fase final de votació.

 

Tornar a d'alt