Segueix-nos
13/01/2019
Recomanacions i informacions per gaudir de la festa de Sant Antoni

Perquè tothom pugui disfrutar de la festa de Sant Antoni, un dels seus trets definitoris ha de ser el respecte. Per aquest motiu, l'Obreria de Sant Antoni i l'Ajuntament us feim arribar algunes recomanacions i informacions d'interès per tal de poder gaudir de la festa:

- Fer un bon rotlo per al ball: els dimonis necessiten espai per poder fer bé el seu ball i escoltar la música de la Banda. Per això, demanam la col·laboració per ajudar l'Obreria a cedir espai als dimonis i als músics.

- Seguretat: recordam que damunt els tractors només hi pot anar la persona que el condueix.

- Tall de trànsit: dia 16 de gener l'Avinguda de Costa i Llobera estarà tancada al trànsit de 10 h a 14 h.

- Canvi de parada de bus: la parada de l'Av. de Costa i Llobera estarà fora de servei entre les 7:25 h i les 14:10 h de dia 16 de gener. S'habilitarà una parada provisional a la carretera de Canyamel (entrada del polígon).

- Els vehicles que normalment estacionen a zones que han estat marcades com a recorregut de la festa, o per la gent interessada en treure els cotxes dels carrers interiors, podran utilitzar els aparcaments públics dissuassoris: Na Pati, sa Clota, Ses Pesqueres, Polígon i el que està situat devora l'escoleta municipal Pou de Sa Lluna.

- Respecte als altres: l'Obreria demana calma davant les provocacions que se solen fer en aquestes dates. Cada poble sent la seva festa com la millor i això és molt respectable.

Sant Antoni és tradició; és cultura; és sentiment i és festa. Pren-te-la amb responsabilitat.

Molts d'anys i visca Sant Antoni!

Tornar a d'alt