Segueix-nos
10/10/2019
Les forces armades mostren a Artà la seva vocació de servei públic
La Comandància General de les Illes Balears exposa a la plaça del Conqueridor part del material militar d'emergències que emprà fa un any al municipi deprés de la torrentada

La Comandància General de les Illes Balears ha exposat avui matí a la plaça del Conqueridor part del material del Pla vigilant d'emergències que fa servir en intervencions d'emergència civil en les que participen les seves unitats. Entre d'altres, s'ha duit una part del pont militar desmuntable que s'instal·là l'any passat a la sortida del poble després de la torrentada, així com utensilis com bombes d'aigua o desbrossadores, vehicles pesats o altres efectes militars com detectors de mines i metalls o telemetres. 

El batle d'Artà, Manolo Galán, s'ha acostat fins a la plaça per saludar el comandant general de Balears, Juan Cifuentes, i reiterar-li l'agraïment del poble d'Artà pel suport oferit pels militars després de la torrentada. El batle ha destacat la "vocació de servei públic de les forces armades, que va ser primordial a Artà en una situació excepcional com la que vàrem viure l'any passat". Uns 300 escolars de diferents centres han passat per la plaça i visitat l'exposició.  

Tornar a d'alt