Segueix-nos
10/10/2019
Votació final dels pressupostos participatius 2019
La gent d’Artà i la Colònia podrà triar les propostes de l’edició d’enguany a partir d'aquest diumenge, dia 13 d'octubre, i durant la setmana següent

La fase de votació final dels pressupostos participatius de 2019 donarà inici aquest diumenge, dia 13, i clourà una setmana després, dia 20 d’octubre. Entre aquests dies, la gent d’Artà i la Colònia podrà votar presencialment a les oficines d’atenció a la ciutadania i les biblioteques municipals d’ambdós nuclis. També hi haurà aquesta possibilitat el dimarts 15 d’octubre, de 10 h a 12 h, al mercat d’Artà, i el dijous dia 17, al teatre d’Artà. A la Colònia de Sant Pere es col·locarà una urna el dia de mercat, dissabte 20 d’octubre, de 10 h a 12 h. Es recorda que les votacions es poden fer també online a través del web municipal. La gent podrà triar fins a un màxim de 3 propostes diferents de qualsevol àmbit territorial, prioritzant-les de major a menor rellevància.

L'Ajuntament ha editat un llibret amb totes les propostes, amb l'objectiu de cada una d'elles i el cost, que aquesta setmana serà repartit pel poble, a Artà, i que es podrà adquirir a la Colònia en els llocs habituals. Al web municipal s'ha habilitat un bànner per seguir el procés i també per participar-hi.

Tornar a d'alt