Segueix-nos
03/12/2019
Reunió a Artà sobre prevenció d'incendis forestals
Els tècnics d'incendis de la CAIB s'entrevisten amb els responsables i tècnics municipals per donar a conèixer totes les mesures i actuacions previstes sobre un assumpte que al llarg de la història ha estat especialment crític a la zona

Fent bona la dita de que 'L'extinció és la resposta. La prevenció és la solució', l'hivern és l'època de l'any en què es duu a terme la prevenció d'incendis forestals i Artà ha format part d'una ronda de reunions entre els tècnics d'incendis de la Conselleria i els responsables polítics i tècnics municipals per donar a conèixer aquestes mesures de prevenció i els mecanismes vigents. Aquesta reunió es va fer a l'Ajuntament la passada setmana i resultà ben profitosa.

Els tècnics del Govern detallaren les actuacions fetes enguany i les previsions per a 2020 i informaren que s'oferirà a les urbanitzacions de Betlem i de la Colònia de Sant Pere una reunió amb les comunitats de propietaris per donar a conèixer les mesures d'autoprotecció que poden fer als seus habitatges per estar més protegits. A més, animaren al Consistori a fer difusió entre la ciutadania de les mesures d'autoprotecció (podeu consultar-les aquí o al web del servei: http://www.caib.es/sites/xarxaforestal/ca/mesures_de_prevencio-45439/#). Artà ha estat històricament un municipi especialment afectat per aquestes situacions. Amb el mapa que mostraren els tècnics autonòmics a la reunió se'n pot fer un més bé a la idea (veure aquí).   

 

Documents relacionats
Tornar a d'alt