Segueix-nos
19/10/2020
19-O, Dia Internacional Contra el Càncer de Mama
Artà compta des del passat mes de febrer amb una Junta Local de l'AECC

Avui, 19 d'octubre, se celebra el Dia Internacional Contra el Càncer de Mama, una data que serveix com a recordatori del compromís de tota la societat en la lluita contra aquest tipus de càncer. L'OMS estima que 1 de cada 8 dones patirà aquest càncer al llarg de la seva vida i recomana la realització d'avaluacions prèvies, com l'autoexploració o les mamografies, a la fi d'aconseguir un detecció precoç i de minimitzar riscs.

La banderola rosa, símbol de visibilització de la malaltia, romandrà penjada a la façana de l'Ajuntament en senyal de suport a totes aquelles persones que lluiten diàriament no només contra el càncer de mama, sinó contra la malaltia en general. Recordau que Artà compta des del passat mes de febrer amb una Junta Local de l'Asociación Española Contra el Cáncer (AECC). Podeu contactar amb ells telefonant al 676 945 914 (Joaquín Ortega). 

Recaptació per a l'AECC

Dimarts passat, la Junta Local d'Artà muntà una paradeta al mercat per recaptar fons destinats a l'Associació, aconseguint 534 euros, segons ha informat el seu president. Així mateix, s'aconseguiren 900 euros procedents de loteria i 810 de part de Jaume Cabrer, qui va fer la donació de l'import dels beneficis del seu llibre de poesia (810 euros). 

Tornar a d'alt