Segueix-nos
02/06/2021
A peu per Artà, un plànol amb les distàncies i el temps de diversos itineraris per accedir caminant al centre del poble

L'Ajuntament, amb l'objectiu de reduir l'accés de cotxes al centre del poble, ha editat un plànol de mobilitat on es mostren diversos itineraris per fer a peu des de les zones habilitades com a aparcaments fins a les entrades del poble, als equipaments municipals, a les escoles o al centre neuràlgic del poble. Els recorreguts tenen marcades les distàncies i el temps aproximat per orientar i incentivar la gent a anar a peu. Cal assenyalar, també, que la zona verda per a vehicles residents també hi està indicada.

Aquesta acció s'inclou en el marc del Pla d'acció municipal, que preveu treballar per un municipi habitable i sostenible, on les persones siguin les protagonistes, amb un nucli urbà que configura l'espai públic i la mobilitat urbana de forma més segura.

Així, aquests plànols es repartiran en paper també als hotels i agroturismes del municipi, perquè les persones que ens visiten deixin el cotxe als llocs habilitats i recorrin els nostres carrers a peu. A més, l'Ajuntament, a través dels seus canals d'informació, en farà difusió perquè la ciutadania en pugui conèixer el seu contingut.

Consultau el mapa clicant aquí

Documents relacionats
Tornar a d'alt