Segueix-nos
11/06/2021
L'Ajuntament renova l'enllumenat de la barriada de na Pati
Ha substituït una vintena de fanals per faroles noves, més eficients, en una actuació contemplada en el Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima - PAESC

L'Ajuntament d'Artà ha substituït l'enllumenat de la barriada de na Pati per uns focus de llum LED, més eficient, en una actuació contemplada en el Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima - PAESC, englobat en el PAM. En total, s'han retirat una vintena de fanals que estaven en mal estat, que han estat substituïts per uns de nous, més moderns i pràctics. El cost d'aquesta intervenció ha ascendit a 12.000 euros. L'Ajuntament iniciarà ara un progressiu canvi de faroles d'altres indrets del poble -aquelles que estiguin en més mal estat- i les substituirà per unes de noves.

Poliesportiu de la Colònia de Sant Pere

Per altra banda, la pista del poliesportiu de la Colònia de Sant Pere compta amb un nou enllumenat, gràcies a la instal·lació de nous focus, de major intensitat i eficiència energètica. L'actuació s'ha realitzat gràcies a una part d'una línia de subvencions per a la millora de les instal·lacions esportives publicada per la Direcció Insular d'Esports del Consell de Mallorca. 

Tornar a d'alt