Segueix-nos
18/06/2021
María Paola López, guanyadora del I Concurs de Videorecomanacions Culturals per a Joves Youtubers d'Artà

Ahir capvespre, a Na Batlessa, va tenir lloc l’acte de lliurament dels premis del I Concurs de Videorecomanacions Culturals per a Joves Youtubers d'Artà, organitzat conjuntament per la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears i el Servei de Biblioteques i el Servei Lingüístic de l'Ajuntament d'Artà. L’acte va comptar amb la presència de la regidora de Joventut, Maria Bel Llinàs, qui va ser l’encarregada de lliurar el premi a la guanyadora d’aquesta primera edició, María Paola López Calderón.

El jurat del concurs es va reunir el passat 4 de juny i va decidir atorgar el premi de la categoria literària a la videorecomanació El petit príncep, realitzada per María Paola López, dotat amb 100 euros i una subscripció anual a la Plataforma FilminCAT. Quant a la categoria audiovisual, el premi es va declarar desert, per no presentar-s’hi cap videorecomanació. 

Així mateix, l’organització va valorar molt positivament promoure iniciatives com aquestes, perquè, alhora que contribueixen a millorar l’ús i el prestigi social del català a l’àmbit comunicatiu, fomenten la lectura entre el col·lectiu més jove de la societat.

Vegeu el vídeo clicant aquí

Tornar a d'alt