Segueix-nos
13/07/2021
Detectats tres casos positius a la Residència d'Artà
Es tracta de dues persones residents i un treballador, tots ells assimptomàtics, als que se'ls ha aplicat el protocol corresponent. Artà registra 19 casos positius, segons el Centre de Salut

La Residència dels Olors d'Artà ha registrat  tres casos positius de Covid-19 en els darrers dies. Es tracta de dues persones residents i d'un treballador, els tres assimptomàtics, que es troben bé, i als quals se'ls ha aplicat el protocol de seguretat que marca l'autoritat sanitària en aquests casos. Des d'octubre no s'havia produït cap contagi a la Residència d'Artà. Les novetats que es puguin donar al respecte es comunicaran mitjançant els canals oficials de l'Ajuntament. 

Situació a Artà

Per altra banda, el Centre de Salut ha informat que el municipi d'Artà presenta a dia d'avui 19 casos positius amb Covid-19, a més d'un número important de persones pendents dels resultats de les PCR realitzades. Des de l'Ajuntament es continua demanant prudència i seny en les reunions socials. A les Illes, el número de contagis i el número d'hospitalitzacions han crescut els darrers dies. 

Tornar a d'alt