Segueix-nos
18/07/2021
Publicada la convocatòria de 'bons descompte' per a les empreses del municipi
Els negocis dels àmbits del comerç, la restauració i la hoteleria poden acollir-se a la seva respectiva línia de subvencions, amb un import màxim de 3.000 euros

Les persones empresàries i els negocis dels sectors del comerç, la restauració i l'hoteleria del municipi es poden acollir ja a la línia d'ajudes que ha llançat l'Ajuntament d'Artà per al foment de la demanda al sector serveis amb l'aplicació de descomptes a la clientela. Dissabte es publicaren al BOIB la convocatòria i les bases reguladores d'aquesta línia d'ajuts destinats a subvencionar 'bons descompte' a les empreses del municipi d'Artà, i aquestes ja s'hi poden acollir. Es tracta de tres línies per cada un dels àmbits descrits (comerç, restauració -bars i restaurats- i hoteleria), amb un import màxim subvencionable per a cada negoci de 3.000 euros. El termini de presentació de sol·licituds és de vint dies naturals, comptadors a partir d'ahir diumenge.

A l'apartat de 'Destacats' del web municipal o en aquest enllaç, podeu consultar, entre d'altres, la convocatòria i les bases, amb la documentació a emplenar i aportar (en els annexos), les persones beneficiàries, els requisits, les obligacions, el procediment, la resolució i el pagament de la subvenció. 

Documents relacionats
Tornar a d'alt