Segueix-nos
11/10/2021
Informació important davant l’inici de la vaga de neteja viària i recollida de residus que comença dijous a Mallorca
L’Ajuntament informa que avui, demà i dimecres, el sistema de recollida funcionarà de forma habitual. Demana a la ciutadania que dugui la fracció de rebuig als punts verds d’Artà i de la Colònia de Sant Pere, que dijous dematí seran buidats. Dimecres s’emetrà una actualització informativa

Aquest pròxim dijous, dia 14 d’octubre, dóna inici a Mallorca una vaga indefinida del sector de la neteja diària i de la recollida de residus, convocada per CCOO, que també afectarà al municipi d’Artà. Per evitar el major número de molèsties possibles davant aquesta incòmoda situació i a l’espera d’aclarir tota la informació al respecte, que es donarà dimecres en un nou comunicat, l’Ajuntament vol traslladar a la ciutadania una sèrie d’indicacions:

  • La recollida de les fraccions ordinàries d’avui (paper), demà (envasos) i dimecres (vidre i orgànic) es realitzarà amb total normalitat. Per tant, les heu de treure al carrer com feis habitualment.
  • Us recomanam que des d’avui fins a dimecres dugueu la fracció de rebuig als punts verds. L’Ajuntament buidarà el parc verd d’Artà i el punt verd de la Colònia dijous dematí perquè estiguin nets de residus a partir de dijous, dia de començament de la vaga.
  • Aquestes recomanacions afecten tant a particulars com a empreses i negocis.
  • Dimecres l’Ajuntament emetrà un nou comunicat amb tota la informació de la vaga a Artà. 

Gràcies i disculpau les molèsties.

Tornar a d'alt