Segueix-nos
19/10/2021
En marxa el procés de consulta sobre l'ocupació de la via pública
S'han fet reunions per sectors per conèixer els seus parers

Dijous passat es va encetar el procés de consulta sobre l'ocupació de la via pública que l'Ajuntament pretén regular (vegeu la notícia en aquest enllaç). S'han duit a terme les reunions previstes amb els diferents sectors del teixit empresarial i amb la ciutadania (avui està convocada la ciutadania de la Colònia de Sant Pere) i s'han escoltat les diferents opinions de les persones assistents. A partir d'un esborrany d'ordenança, el batle i la primera tinent de batle, juntament amb personal tècnic municipal, han anat mostrant els plànols on es reflecteixen les zones màximes d'ocupació permesa, les normatives estatals que regeixen aquests espais i les propostes amb què es podran ocupar aquests espais.

En aquestes trobades i amb les aportacions que han fet les persones assistents s'ha generat un debat satisfactori que permetrà redactar una ordenança més adaptada a la realitat que tenim. Així mateix, per a la gent que no ha pogut assistir a les reunions o per a la ciutadania que tengui alguna cosa a aportar sobre el tema, s'ha habilitat un correu electrònic (proposa@arta.cat) que estarà operatiu fins el proper 25 d'octubre. 

Avui vespre, a les 20 h, és el torn de la gent de la Colònia de Sant Pere que vulgui assistir a la reunió que es durà a terme al Centre Cultural.

Una vegada recollides totes les aportacions, es redactarà i es mostrarà a la ciutadania la versió definitiva, que, finalment, es durà a Ple.

Tornar a d'alt