Segueix-nos
22/11/2021
Artà, amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus
L’Ajuntament difondrà diferents missatges amb consells pràctics per replantejar els hàbits de consum i la prevenció de residus

L'actual model de producció i consum provoca una generació excesiva de residus que esdevenen un problema ambiental i econòmic que incideix directament a la qualitat de vida de la ciutadania. Per fer front a aquesta problemàtica és fonamental modificar els hàbits de consum i minimitzar la utilització de recursos i productes, sobretot els d'un sol ús.

Per això, i en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, l'Ajuntament ha elaborat un catàleg de diverses accions que poden contribuir a la prevenció de residus. Són consells que afecten a diferents àmbits del dia a dia (a casa, a la compra, al treball o a l'escola, amb la higiene, als comerços i restaurants...) i de fàcil aplicació, però que generen un impacte positiu en el medi ambient. 

Durant aquesta setmana cada dia es publicaran a les xarxes socials municipals 4 consells i, al final de la campanya, la ciutadania disposarà d'aquest catàleg de bones pràctiques que contribueixen a un ús més sostenible dels nostres recursos.

Tornar a d'alt