Segueix-nos
26/11/2021
Artà presenta 10 casos actius de Covid-19
Us demanam seny i precaució per evitar l’augment d’aquestes xifres al municipi. La vacunació i la mascareta, les eines més eficaces davant els contagis

El municipi d’Artà presenta a dia d’avui 10 casos de persones contagiades per Covid-19, segons les informacions que ha facilitat el Centre de Salut d’Artà. Us demanam seny i precaució per evitar l’augment d’aquestes xifres al municipi.

L’Ajuntament posa de relleu la importància de la vacunació i encoratja la gent que encara no està vacunada a fer-ho com a mostra de responsabilitat i solidaritat pel bé comú.

Finalment, ressaltar que la mascareta és una de les eines més eficaces a l’hora d’evitar contagis. Per tant, sempre que no es pugui garantir una distància social d’un metre i mig i quan es pugui concórrer en el mateix espai amb altres persones no convivents, els majors de sis anys han de dur mascareta, tant a la via pública o a espais a l’aire lliure com a espais tancats d’ús públic o a les zones d’atenció al públic d’edificis. Gràcies.

Tornar a d'alt