Segueix-nos
20/11/2017
El projecte ‘Gelera Solidària’ arriba demà a Artà per fer reflexionar sobre el malbaratament d’aliments
Artà Solidari organitza aquesta xerrada amb la col·laboració de l’Ajuntament en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, fins el 26 de novembre

Artà Solidari, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Artà, ha organitzat per a demà dimarts, 21 de novembre, a les 17 hores en el Teatre d’Artà, una xerrada a càrrec de l'Associació de Voluntaris del Municipi de Galdakao els quals ens donaran a conèixer un projecte capdavanter a tot l'estat que ja s'ha implantat a 18 ciutats: "Gelera solidària". El projecte persegueix una triple finalitat: lluitar contra el malbaratament de menjar, conscienciar sobre el valor dels aliments i rompre amb l'estigmatització que hi ha entorn a la pobresa i el consum col·laboratiu.

Des del 18 fins el 26 de novembre és la setmana de prevenció de residus i des de l’Ajuntament vos animam a fer una reflexió prèvia a la compra per tal d’evitar la producció de residus i, sobretot, el malbaratament alimentari. En aquest sentit, des del Consistori col·laboram amb aquesta proposta per tal de minvar la producció de residus en origen i donar-ne un ús social.

Tornar a d'alt