Segueix-nos
15/01/2018
Presentat el segell de la festa de Sant Antoni d’Artà
Se n’editaran 200.000 exemplars i servirà per franquejar cartes o targetes postals enviades dins l’àmbit estatal

Avui matí ha estat presentat a les voltes de Na Batlessa el segell commemoratiu que ha editat la Societat Estatal de Correus i Telègrafs de la festa de Sant Antoni d’Artà, emmarcat en la sèrie filatèlica dedicada a les festes populars de tot l’Estat, i que també avui s’ha començat a comercialitzar a oficines de Correus i altres punts de venta. El segell, del qual se n’ha fet una tirada de 200.000 exemplars, és de tarifa A, per la qual cosa permet franquejar cartes i targetes postals dins l’àmbit estatal.

A la presentació hi han estat presents el batle d’Artà, Manolo Galán;  la delegada del Govern a les Balears, Maria Salom; la directora general de Cultura del Govern de les Illes Balears, Joana Català; i el president de la Societat Estatal de Correus i Telègrafs, Javier Cuesta, que han estat acompanyats per una cinquantena de persones, entre veïns d’Artà i aficionats per la filatèlia. També hi han assistit els obrers de Sant Antoni -que han pres part en la confecció del segell-, així com altres representants del consistori artanenc, de Correus i de la Comissió Filatèlica de l’Estat.  

El batle d’Artà, Manolo Galán, ha referit glossant “el gran orgull” que suposa per a tots els artanencs i artanenques que una festa tan emblemàtica i sentida sigui objecte d’un segell que durà aquesta festa i la imatge de Sant Antoni per tot arreu. Manolo Galán ha agraït Javier Cuesta l’impuls que li ha donat a la iniciativa i ha aprofitat per destacar la feina de l’Obreria de Sant Antoni en la preparació de la festa, tasca cabdal perquè la festa hagi arribat a ser allò que és. Al final de l’acte s’ha procedit al mata-segellat protocol·lari del sobre i el segell.

Tornar a d'alt