Segueix-nos
08/03/2018
Dóna inici el projecte d'horts ecosocials a Artà
L'Ajuntament sortejarà la cessió de deu parcel·les entre les persones inscrites i ensenyarà gratuïtament a cultivar i tenir cura de la terra

L'Ajuntament d'Artà ha dissenyat un projecte de creació i manteniment d'horts ecosocials al poble, que contempla la cessió gratuïta de 10 parcel·les de 18 metres quadrats cada una per al conreu de la terra i el cultiu d'aliments per part d'aquelles persones interessades, especialment si són usuàries dels serveis socials municipals, que s'inscriguin en el sorteig públic. A més a més, l'Ajuntament oferirà una formació gratuïta per a la correcta gestió d'aquests espais, la cessió inicial dels quals serà per un any prorrogable a tres.

Demà, dia 9 de març, s'obre el termini per a la presentació de sol·licituds, que finalitzarà el 22 de març (inclòs), i que permetrà a les persones interessades entrar en el sorteig públic de llicències per a les parcel·les. Les sol·licituds han d'incloure les dades personals i una fotocòpia del DNI o NIE i s'ha de lliurar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament d'Artà. 

Tornar a d'alt