Segueix-nos
29/06/2018
Programa Festes de Sant Pere 2018
Cursa , travessa, verbenes, concerts , activitats infantils, ball de bot, mercadet, ...

 

Festes de Sant Pere 2018

 

Juny

 

Diumenge 24

 

A les 21 h, concert de cambra, a càrrec de Galantrio, amb música, entre d’altres, del compositor colonier Harald Weiss, al Centre Cultural. Ho organitza: Amics de la Música de la Colònia de Sant Pere.

 

De les 10 h a les 13 h, jornada de portes obertes al Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere.

 

Dimarts 26

 

A les 20.30 h, cloenda del Club de Lectura, amb els comentaris del llibre El dia que vaig aprendre a volar, al Centre Cultural. Ho organitza: Biblioteca de la Colònia de Sant Pere.

 

Dimecres 27

 

A les 19 h, exhibició de l’escola de judo, a càrrec del Club de Judo Renshinkan, a la plaça de Sant Pere.

 

A les 22 h, “El vell marí. Passat, present i futur a Mallorca”, xerrada amb projecció documental a càrrec de Christian Altaba, director del Parc de Llevant, a la plaça de Sant Pere. Hi col·labora: Centre Cultural.

 

Dijous 28

 

A les 19 h, inauguració de les festes amb la sonada, des de la mar i al llarg del passeig Marítim, dels Xeremiers d’Artà, acompanyats dels Capgrossos, en Xisquet i na Xisqueta, i salutació del batle. Hi col·labora: Club Nàutic.

 

A les 22 h, concert de la Banda de Música d’Artà, a la plaça de Sant Pere.

 

Divendres 29

 

A les 19 h, ofici solemne en honor a Sant Pere. Presidirà l’eucaristia Mossèn Tomeu Fons. A continuació, processó marítima de Sant Pere, amb els Xeremiers d’Artà.

 

En acabar l’acte religiós, passacarrer a càrrec de la Xaranga Els Esparralls, des de la plaça de Sant Pere fins a la plaça de la Bassa d’en Fasol.

 

A les 22 h, concert de swing a càrrec de Tots Aquests Dois, música ballable i per escoltar i, a partir de les 22.30 h, torrada de sardines per a tothom que en vulgui menjar, a la plaça de la Bassa d’en Fasol. Ho organitza: Sardinaires Coloniers.

 

A les 24 h, focs artificials a la platja, a càrrec de Pirotècnica Jordà.

 

A les 00.15 h, concert de rock, a càrrec del grup local Gomas Negras, al Pub Sa Clova.

 

Dissabte 30

 

A les 12 h, XII Trofeu Faralló d’Albarca A2. Concentració a l’esplanada del Moll. Ho organitza: Club Nàutic.

 

A les 12.30 h, Vermutet de Sant Pere, amb els DJ Vinils, a la plaça de Sant Pere. Ho organitza: Centre Cultural.

 

A les 19.30 h, lliurament dels trofeus del Torneig de Petanca. Acte seguit, homenatge a les persones sòcies octogenàries d’enguany i festa del 33è aniversari de l’Associació de Persones Majors de la Colònia, amb un sopar per als socis i sòcies assistents, al Club de Persones Majors. Ho organitza: Club de Persones Majors de la Colònia de Sant Pere.

 

A les 19.30 h, VII Cursa Popular Arran de Mar. Sortida i arribada a la plaça de Sant Pere. Es faran curses segons l’edat dels participants. Per als majors de 16 anys, hi haurà dues distàncies: 5 km o 10 km. Inscriviu-vos a la pàgina web www.elitechip.net. Ho organitza: Club Atletisme Artà.

 

A les 22.30 h, verbena camp a la plaça de la Bassa d’en Fasol, amb l’actuació de l’orquestra La Tinbrass.

 

 

Juliol

 

Diumenge 1

 

A les 9 h, Passeig Cicloturístic d’Artà a la Colònia i tornada lliure. Partida des de la plaça del Monument. Acte gratuït. En arribar, hi haurà berenar a la plaça de Sant Pere. Ho organitza: Club Ciclista Artanenc.

 

A les 18 h, Xop Parc: castells aquàtics, tobogans d’aigua, lliscadors, etc., i, per acabar, festa de l’escuma. A la plaça de la Bassa d’en Fasol. Activitat gratuïta. Es recomana dur banyador.

 

A les 18.30 h, torneig d’escacs a la plaça de Sant Pere. Ho organitza: Club Esportiu Reis i Dames de Llevant.

 

A les 21.30 h, vetlada de ball de bot, a càrrec de l’agrupació Artà Balla i Canta, a la plaça de Sant Pere.

 

Dilluns 2

 

A les 19 h, Street Ball 3x3 a la plaça de la Bassa d’en Fasol. Inscripcions al mateix lloc. Ho organitza: CE Basquet Artà.

 

Dimarts 3

 

A les 19 h, eliminatòries del torneig de futbet, al Poliesportiu Cap Ferrutx (partits model lliga). Inscripcions i reglament al centrejove@arta.cat, fins al 2 de juliol. Ho organitza: Centre Jove d’Artà.

 

Dimecres 4

 

A les 19 h, passacarrer amb TremolArtà, des de la plaça de Sant Pere.

 

A les 19 h, semifinal i final del torneig de futbet, al Poliesportiu Cap Ferrutx (partits model lliga).

 

Dijous 5

 

A les 19 h, master class participativa (infantil i famílies) i exhibició de dansa, a càrrec de Adriana de Robles i Joan Terrassa, a la plaça de la Bassa d’en Fasol. Ho organitza: AMIPA Rosa del Vents.

 

A les 20 h, Sant Pere Holi, A la plaça de la Bassa d’en Fasol. Vine de blanc i gaudeix d’aquesta festa dels colors i del amor.

 

Divendres 6

 

A les 19 h, Batalla d’arquers, al Poliesportiu Cap Ferrutx. Ho organitza: The Meadower.

 

A les 21.30 h, pa amb oli solidari, a la plaça de Sant Pere. Els beneficis aniran destinats a l’Associació Amics de la Música de la Colònia de Sant Pere. Amenitzarà la vetlada el duet Elysan. Programa a part. Ho organitza: Consell Parroquial.

 

Dissabte 7

 

A les 7 h, Trobada de Pesca amb Volantí, amb fideua per als participants (programa a part). Les inscripcions s’han de fer, fins al 4 de juliol, a les oficines del Club Nàutic, per telèfon (971589118) o per correu electrònic (oficinacncsp@gmail.com). Ho organitza: Club Nàutic.

 

De 16.30 h a 19 h, I Spartanada Coloniera, per a joves i adults, amb inici al passeig Marítim. Inscripcions mitja hora abans de la prova o a la web https://asociaciocoloniers.wixsite.com/spartanadacoloniera. Edat mínima 14 anys. Ho organitza: Associació Coloniers.

 

A les 17 h, mercadet estiuenc al passeig Marítim.

 

A les 19 h, I Trobada de capgrossos i gegants de tot Mallorca. Sortida des del pàrquing de sa Torre. Programa a part.

 

A les 23 h, verbena popular a la plaça de Sant Pere, amb les actuacions de les orquestres Acuarius, Ipop’s, La Canción del Verano i els DJ Ruben i Rodri.

 

Diumenge 8

 

A les 9 h, excursió amb piragua o caiac fins al Caló. Partida des del Moll de la Colònia de Sant Pere. Inscripcions fins dia 8 de juliol. Ho organitza: Club Nàutic.

 

A partir de les 10 h i fins a les 20 h, se celebrarà el 23è aniversari del Mulla’t a la platgeta de la Colònia de Sant Pere, on hi haurà un estand per comprar objectes o fer donatius a favor d’ABDEM (Associació Balear d’Esclerosi Múltiple).

 

A les 19 h, XVI Travessa de Natació Costa de la Colònia de Sant Pere. Inscripció i arribada a la platgeta de la Colònia. Inscripcions a les 18 h. Preu: 2 €. Ho organitza: Club Aigua Esport Artà (tel. 971829132). (Programa a part)

 

A les 19.30 h, festa infantil amb cucanyes i amb l’actuació del grup d’animació local TIPI-TIPI-TOP, a la plaça de la Bassa d’en Fasol.

 

A les 22 h, representació de l’obra de teatre El crèdit, a càrrec de la companyia Mai Som Tots Teatre. N’Antoni es dirigeix a una entitat bancària per demanar un crèdit personal, però, quan el director de l’oficina veu que no pot oferir cap tipus de garantia ni d’aval per tornar-lo, decideix denegar-l’hi. Davant d’aquesta negativa, n’Antoni no es conforma i fa una proposta molt desconcertant al director. A la plaça de Sant Pere.

 

 

 

Altres activitats

 

Del 30 de juny al 8 de juliol, “Sintonies en blau”, exposició de pintura de Mateo Vallescar, al Centre Cultural.

 

Dies 5, 6 i 7 de juliol, exposició de manualitats, al Club de Persones Majors de la Colònia de Sant Pere. Romandrà oberta de les 18 h a les 20 h.

 

XVI Circuit de Vòlei Platja Nocturn 2x2. Dilluns 9, dimecres 11, dilluns 16, dilluns 23 i dimecres 25 de juliol, de les 21 h a les 24 h. Ho organitza: Club Vòlei Artà.

X Vòlei Platja Infantil 3x3. Dimarts 17 de juliol, de les 20.30 h a les 23 h. Ho organitza: Club Vòlei Artà.

 

 

L’Ajuntament d’Artà vol agrair la col·laboració de totes les persones i entitats que, altruistament, han fet possible dur a terme aquest programa.

 

MOLT BONES FESTES A TOTHOM I MOLTS D’ANYS!

 

Tornar a d'alt