Segueix-nos
05/12/2019
Nombroses mostres de rebuig a la violència masclista durant el 25N a Artà
El cas de les agressions sexuals de Cala Rajada posa de manifest la necessitat de cridar més fort i més temps contra aquesta xacra

El 25 de novembre, dia internacional contra l’eliminació de la violència contra les dones, és un dia que serveix per aglutinar els missatges de rebuig  d'aquesta expressió de violència que avui en dia encara és tan present a la nostra societat, tal com malauradament hem comprovat amb el recent cas de l'agressió sexual de dues joves d'Artà a Cala Rajada. En aquest sentit, una representació institucional de l'Ajuntament se sumà ahir dimecres a la concentració de suport a aquestes joves, convocada per les Bruixes Feministes d'Artà i l'Esperit Feminista de Capdepera, a la plaça de l'Ajuntament, que comptà també amb la presència de familiars de les víctimes i en què es llegí un manifest.  

25N a Artà

El passat 25 de novembre va ser una jornada de conscienciació i de reivindicació per la igualtat entre homes i dones, contra el masclisme, i enguany quedà demostrat que de cada vegada s'hi sumen més veus i que criden més fort. Al marge de les actuacions institucionals pròpies de cada any, cal destacar les iniciatives organitzades per entitats ciutadanes i pels centres educatius del poble, que enguany editaren vídeos (en els documents adjunts i aquí) amb aquesta temàtica i penjaren símbols a les façanes dels seus edificis. D'aquesta forma, les accions es concentren en un sol dia però amb la idea de que perdurin al llarg del temps.   

Documents relacionats
Tornar a d'alt