Segueix-nos
09/07/2021
Horari d'estiu de les biblioteques d'Artà i de la Colònia de Sant Pere
Na Batlessa té nou lloc web des de l'1 de juny, amb una sèrie de millores i novetats

Les biblioteques municipals d'Artà i de la Colònia de Sant Pere romanen obertes a la ciutadania amb horari d'estiu des del passat 21 de juny. L’horari a la Biblioteca de Na Batlessa serà de matins (de 10 h a 14 h) els dilluns, dimecres, dijous i divendres, i d'horabaixa (de 16 h a 20 h), els dimarts. Al Punt de lectura de la Colònia de Sant Pere, per la seva part, el nou horari serà de 10 h a 13 h els dilluns, dimarts, dijous i divendres, i de 16 h a 19 h els dimecres. Aquest horari estarà vigent fins el 10 de setembre. 

Vacances a Na Batlessa i a l'Arxiu d'Artà

Per altra banda, la Biblioteca d'Artà restarà tancada els dijous 5, 12 i 19 d'agost. Així mateix, l'Arxiu Municipal romandrà tancat els dies 15, 22 i 29 de juliol, i el 26 d’agost  i 2 de setembre per vacances del personal. Això no obstant, si teniu qualque consulta ens la podeu fer arribar per correu electrònic a arxiu@arta.cat o al telèfon 971 83 52 67 i el servei mirarà de donar-vos resposta al més aviat possible. 

Nou lloc web

La Biblioteca Na Batlessa compta amb nova pàgina web des de l'1 de juny. Ha estat dissenyada a partir del nou generador de seus web que facilita el Ministeri de Cultura i Esport a les biblioteques públiques d’arreu de l’Estat espanyol. Podeu accedir-hi en els següents enllaços:

En català bit.ly/BibliotecaNaBatlessa

En castellà www.bibliotecaspublicas.es/arta

Aquesta pàgina presenta una sèries de millores i novetats:

  • Un cercador integrat a la capçalera que permet cercar alhora al catàleg de la Biblioteca Na Batlessa i el Punt de Lectura de la Colònia de Sant Pere.
  • Multilingüe, que ens permet tenir la pàgina en català i castellà.
  • Un disseny responsiu, que permet adaptar el contingut a la lectura des de qualsevol dispositiu des d’una pantalla d’ordinador, a una tauleta o telèfon mòbil.
  • Una agenda d’activitats amb un cercador que permet cercar per data, tipus de públic i tipus d’activitat.
Tornar a d'alt