Segueix-nos
26/08/2021
Artà s’adhereix a la campanya Bons Illes Balears
Impulsada pel Govern, la campanya distribuirà per totes les Illes 100.000 bons de 10 €, bescanviables en compres de més de 30 € en els comerços que s’hi adhereixin

L’Ajuntament d’Artà s’ha adherit a la campanya Bons Illes Balears, impulsada per la Direcció General de Comerç del Govern de les Illes Balears, una campanya d’estímul als petits i mitjans comerços de les Illes, que posarà en circulació un milió d’euros en bons comercials a partir del mes d’octubre. Així ho ha confirmat la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Artà, Maria Antònia Sureda, després de reunir-se ahir amb el director general de Comerç, Miquel Piñol, i l’AODL de l’Ajuntament, Ignasi Bosch.

El programa, anomenat ‘Compra al petit comerç i trauràs un 10’, es desenvolupa en dues fases: una primera, fins al 12 de setembre, durant la qual els comerços es poden adherir a la campanya a través de la plataforma www.bonsillesbalears.com; i una segona fase, que s’iniciarà l’1 d’octubre, en la qual els bons de descompte estaran a disposició de la ciutadania. La campanya contempla la distribució per totes les Illes de 100.000 bons de 10 €, bescanviables en compres de més de 30 €. Cada persona major d’edat i empadronada a les Illes Balears pot sol·licitar fins a 4 bons, és a dir, un màxim de 40 € de descompte. Els comerços adherits han de sol·licitar al client o clienta el seu DNI o document equivalent per verificar que compleix amb els requisits i que té saldo disponible. La campanya romandrà oberta fins al 31 de desembre del mateix any o fins que s’hagi exhaurit el pressupost. Per consultar tots els comerços adherits, us podeu adreçar també al lloc web www.bonsillesbalears.com.

Maria Antònia Sureda anima als comerços d’Artà a donar-se d’alta al web (aquí) abans del 12 de setembre per poder entrar a formar part d’aquesta iniciativa d’estímul econòmic i comercial.

En paral·lel, cal recordar que l’Àrea de Promoció Econòmica treballa en la convocatòria de bons descompte de 3.000 euros per comerç per a les empreses del municipi, que forma part d’una campanya global que més endavant es donarà a conèixer. El termini per inscriure’s a aquesta iniciativa finalitza el dia 31 d’agost.

 

Preguntes freqüents campanya Bons Illes Balears.

Documents relacionats
Tornar a d'alt