Segueix-nos
31/08/2021
Aquest setembre torna la Fira d’Artà
Tendrà lloc el pròxim dia 12, segon diumenge de mes, seguint els criteris sanitaris i de seguretat que marca la llei i si la situació epidemiològica continua estable

La Fira torna a Artà per setembre. Després de que l’any passat se suspengués a causa de la situació derivada de la Covid-19, l’Ajuntament ha decidit que enguany es tornarà dur a terme la Fira d’Artà, un esdeveniment clàssic de l’agenda social i econòmica del municipi. Aquesta decisió s’ha produït en base a l’actual situació epidemiològica al municipi, amb una tendència a la baixa de contagis i un escenari sanitari estable.

Aquí teniu el programa d'activitats, dissenyat en funció dels criteris sanitaris i de seguretat que marquen les autoritats. L’artesania, el producte local, la cultura i els esports seran els eixos d’aquest programa, que enguany no inclourà la tradicional mostra ramadera.

Per altra banda, destacar també la celebració de la 5ª edició de la 'Ruta gastronòmica del me i l'ametlla', organitzada per Artà Empresarial, en la que catorze bars i restaurants d'Artà i de la Colònia de Sant Pere ofereixen diferents plats elaborats amb me i ametlla com a ingredients principals. Mirau aquí quins són restaurants.

Tornar a d'alt