Segueix-nos
15/10/2021
El departament de Benestar Social de l’Ajuntament d’Artà posa en marxa, a través del Programa d’Igualtat, el grup 'Apoderament Dona'
La primera activitat ha estat un taller d’expressió a partir de la pintura a càrrec de l’artista i terapeuta Cris Pink

El Programa d’Igualtat inicia la seva activitat d’intervenció i prevenció mitjançant la posada en marxa d’un grup de dones (Apoderament Dona) de diferents edats, nacionalitats i amb situacions socio-familiars diverses per tal de crear un espai compartit, segur i enriquidor.

El passat dimecres 6 d’octubre s’iniciaren les activitats dirigides a aquest grup de dones, que es reuniran setmanalment a la sala de l’amfiteatre de na Batlessa per tal de dur a terme un ventall ben ampli de tallers de temàtica diversa. El primer taller està emmarcat dins les activitats que ofereix el Consell de Mallorca a través de la programació “Genèrica”, una escola de formació, cultural i social en igualtat de gènere, i va estar dirigit per l’artista i terapeuta Cris Pink. A través de la pintura les dones van poder gaudir d’un espai d’expressió i reflexió compartida, molt emocionant i màgic.

La programació d’aquestes sessions inclou propostes culturals, sortides i excursions, tallers d’habilitats socials, art i manualitats, cuina, etc., amb l’objectiu de crear un espai d’apoderament per a dones del municipi a través de la relació i l’experiència compartida.

Tornar a d'alt