Segueix-nos
19/10/2021
Publicades les convocatòries de subvencions ordinàries de l’Ajuntament d’Artà per a entitats sense finalitat de lucre, entitats esportives i esportistes individuals per a 2021
El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza dia 15 de novembre

Ja teniu a la vostra disposició al BOIB les convocatòries de subvencions de l’Ajuntament d’Artà per a entitats sense ànim de lucre (31.250 euros), per a entitats esportives (35.500 euros) i per a esportistes individuals (2.000 euros) corresponents a l’any 2021. El termini de presentació de sol·licituds finalitza dia 15 de novembre.

A continuació trobareu la documentació específica que s’ha de presentar per a cada línia, els criteris d’avaluació i, en els annexos, les sol·licituds o formularis que heu de presentar.

  • Bases que han de regir la convocatòria de subvencions ordinàries a entitats sense finalitat de lucre per a l’any 2021 (aquí).
  • Bases que han de regir la convocatòria de subvencions ordinàries a entitats esportives sense finalitat de lucre per a l’any 2021 (aquí).
  • Bases que han de regir la convocatòria de subvencions ordinàries a esportistes individuals per resultats esportius per a l’any 2021 (aquí).
Tornar a d'alt