Segueix-nos
05/11/2021
L'Ajuntament tria la imatge per al cartell del 25 N
La selecció s'ha fet d'entre un centenar de propostes presentades en el concurs de cartells convocat des del Departament de Benestar Social

El mes passat l'Ajuntament va convocar un concurs per al disseny del cartell del 25N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones, i ha rebut gairebé un centenar de propostes de l'alumnat dels centres educatius de Na Caragol, Sant Salvador i Sant Bonaventura.

Avui dematí, el jurat format per la regidora de Benestar Social, Aina M. Comas, personal municipal dels departaments de Serveis Socials i Comunicació i l'artista local convidada Laura Hedrosa, han seleccionat dues imatges que formaran part del material de difusió dels actes que es duran a terme en el marc d'aquest dia.

La imatge del cartell serà la que ha dissenyat Marina Ginard (vegeu-la aquí). La senzillesa i el missatge clar que ha interpretat el jurat (la mà lila que diu prou a les violències masclistes) ha estat el factor determinant per a la seva elecció, però també s'ha volgut fer esment al dibuix de Clàudia Garcia Terrassa (vegeu la imatge aquí), perquè amb els colors, la composició i la simbologia del dibuix, representa el món igualitari que es vol aconseguir, lliure de violència i de qualsevol tipus de discriminació. Aquest dibuix formarà part del programa d'actes que s'organitzaran i que es presentarà la setmana que ve.

L'Ajuntament vol fer arribar el seu agraïment als centres educatius participants i a l'alumnat per la qualitat dels dibuixos i convida tothom a participar en els actes que s'organitzaran en el marc d'aquest dia.

 

Tornar a d'alt