Segueix-nos
05/05/2022
Torna la Fira des Peix a la Colònia de Sant Pere
Els dies 7 i 8 de maig se celebrarà la tercera edició d'aquesta cita amb la gastronomia i el medi ambient després de dos anys sense poder ser organitzada

Després de dos anys de pausa obligada per mor de la pandèmia, la Fira des Peix torna enguany a la Colònia de Sant Pere amb una mostra d'activitats que compleix la seva tercera edició i en la que l'entreteniment, el medi ambient i la gastronomia es donen la mà. La Colònia de Sant Pere serà de nou punt de trobada de gent i dinamitzador econòmic dels establiments de restauració, que oferiran les seves millors receptes a base de peix i marisc.

El programa d'activitats arranca dissabte a les 11 h amb 'Es vermutet des peix', amb actuacions musicals i deejays. Hi haurà també dinar popular, regata al Club Nàutic i cavallets ecològics. Diumenge a les 11 h s'inaugurarà la III Fira des Peix a la plaça de Sant Pere, amb la participació de 14 establiments, i l'oferta d'esbarjo continuarà fins a l'horabaixa amb diverses activitats i actuacions musicals. Podeu consultar aquí el programa complet de la Fira.    

Tornar a d'alt