Segueix-nos
18/09/2022
Recepció oficial a Enric Mas
L'Ajuntament organitza un acte de reconeixement públic al ciclista artanenc pel seu gran resultat a La Vuelta 2022 i l'emplaça a celebrar futurs èxits

Enric Mas ha estat homenatjat avui horabaixa a Artà. Desenes de veïns i veïnes del poble s'han acostat fins a la plaça de l'Ajuntament i han aclamat i fer costat a l'esportista en un acte organitzat pel Consistori per celebrar i compartir el gran resultat aconseguit a la passada edició de la Vuelta a Espanya, on finalitzà segon classificat.

El ciclista artanenc, que ha rebut l'estima i el calor dels seus després d'un any complicat, ha lliurat a l'Ajuntament un dels maillots del seu equip, Movistar. S'ha mostrat feliç i orgullós de ser d'Artà i ha estat emplaçat pel batle, Manolo Galán, ha tornar en el futur per celebrar nous èxits, repte que ha acceptat de bon gust. Enric Mas ha estat acompanyat per la seva família i amistats més properes. Al marge dels representants polítics municipals, a l'acte hi han assistit representants del Club Ciclista Artanenc i de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears.

Tornar a d'alt