Segueix-nos
10/01/2023
Artà se suma a l'encesa pels drets humans
Serà aquest dissabte 14 de gener, a la Talaia Moreia i la Torre des Matzoc, amb una doble encesa a les 13 h i a les 18.30 h

La Talaia Moreia i la Torre des Matzoc s'encendran novament enguany pels drets humans. Seran dos dels 78 elements patrimonials de Mallorca que s'il·luminaran en una nova edició, la setena, de la iniciativa de l’Encesa de Torres, Talaies i Talaiots de la Mediterrània pels Drets Humans, convocada per al 14 de gener, que simbolitza la visibilització dels drets humans i que pretén conscienciar la població sobre el drama de les persones refugiades. 

L'activitat consta d'una doble encesa, a les 13 h i a les 18.30 h, amb senyals de fum i de llum, respectivament. Hi haurà punts a totes les Balears i també a Catalunya, País Valencià, Múrcia i Andalusia.

L'Encesa pels drets humans prové de la iniciativa que engegaren l’any 2017 l’IES Marratxí i la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX i des de fa algunes edicions està liderada per la Direcció Insular de Patrimoni del Consell de Mallorca, que compta amb la col·laboració del Consell de Mallorca, Amnistia Internacional, l’Institut de Marratxí i el Fons Mallorquí de solidaritat i Cooperació, a més del Servei d’Emergències 112 i desenes d'ajuntaments de l'illa. 

Consultau aquí el plànol amb totes les torres i talaies que s'encendran dissabte i el llistat de les entitats adherides al manifest humanitari. 

 

Tornar a d'alt