Segueix-nos
19/01/2023
La ruta saludable d’Artà, a punt
Publicada la Ruta-56 Nuredduna Artà integrada en el projecte de la Conselleria de Salut i els centres de salut per fomentar l’activitat física als municipis

Des d’aquesta setmana es pot consultar la ruta-56 Nuredduna Artà, la ruta saludable del projecte del mateix nom que engegà la Conselleria de Salut en col·laboració amb els centres de salut de diferents municipis per al foment de l’activitat física entre la població. La informació i el plànol de la ruta està disponible al web d’un projecte que compta fins el moment amb més d’una cinquantena d’itineraris d’aquest tipus a totes les Balears.

La ruta consta de dos recorreguts: un circuit urbà circular de 2,9 quilòmetres que passa per diferents indrets del poble fins a Na Caragol, i un tram de dos quilòmetres fins a Ses Pesqueres. Totes dues tenen el seu origen en el Centre de Salut Nuredduna.

Per dissenyar aquestes rutes s’ha comptat amb la col·laboració d’entitats, associacions i ciutadania, així com dels responsables municipals dels ajuntaments participants.

La idea del projecte és definir rutes adaptades a la vida quotidiana, que fomentin la socialització dels veïns en el seu propi entorn mitjançant la pràctica d’activitat física en grup, contribuint a l’enfortiment del teixit social a la vegada que es fomenta l’activitat física, millorant així la salut de tota la comunitat.

Descarregau-vos aquí el plànol de la ruta saludable d’Artà.

Tornar a d'alt