Segueix-nos
19/01/2023
Sant Antoni 2023 a la Colònia de Sant Pere
Tot a punt per a la celebració de la festa

Ja és tot a punt a la Colònia de Sant Pere perquè demà dissabte i diumenge s'hi celebri Sant Antoni. Els coloniers i les colonieres esperen la seva festa amb il·lusió i l'Ajuntament, amb el parer de l'Obreria, ha organitzat i facilitat els recursos necessaris perquè la gent gaudeixi de la festa. Aquí podeu consultar el programa. Així mateix, com sempre, l'Ajuntament demana seny i responsabilitat i també recorda alguns aspectes a tenir presents:

  • Consultau els diferents mapes informatius que ha elaborat la Policia Local d'Artà per conèixer informació diversa, com l'itinerari de l’acapteitinerari de la cavalcada i vies d'accés i evacuació als foguerons
  • Està prohibit tirar bombetes i coets (vegeu el ban clicant aquí)
  • La previsió meteorològica és que farà vent i, per això, demanam que els foguerons es muntin baixos i que s'afegeixi llenya quan sigui necessari.
  • El municipi d'Artà està adherit a la Xarxa de Pobles Lliures d'Agressions Sexistes i, per això, us demanam que davant qualsevol agressió reaccioneu i telefoneu a l'112.
  • És important fer un bon rotlo per al ball. Els dimonis necessiten espai per poder fer bé el seu ball i escoltar la música de la Banda. Per això, es demana la col·laboració de tothom per ajudar l'Obreria a cedir espai als dimonis i als músics.
  • Per motius de seguretat, damunt els tractors només hi pot anar el tractorer.
Documents relacionats
Tornar a d'alt