Segueix-nos
12/09/2023
Publicada l'oferta educativa municipal per al curs 2023-2024
L'Ajuntament d'Artà fa arribar als centres educatius un llibret amb més d'una vintena de programes dirigits a l'alumnat d'EP i ESO relacionats amb els projectes municipals actius

L'Ajuntament d'Artà ha publicat l'oferta educativa municipal per a aquest curs 2023-2024. El document, que ha estat enviat als equips directius dels centres educatius,  consta de vint-i-un programes relacionats amb els diferents projectes municipals que duu en marxa l'Ajuntament amb l'objectiu de que els centres puguin fer servir-los com material de suport als seus projectes durant l'any acadèmic. Les activitats, dirigides a l'alumnat d'Educació Primària i ESO (especificat a cada programa), responen, a més, a l'assoliment d'alguns dels 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) marcats per Nacions Unides per a la millora de la nostra vida en societat i per al futur del planeta.   

Els programes presentats són un reflex d'Artà, donen a conèixer el tarannà del municipi i, paral·lelament, encalcen la implicació dels centres escolars en la vida del poble. Així, per exemple, en aquesta edició es cerca la la repercussió dels centres educatius en l'elaboració del Pla local d'Infància i Adolescència (PLIA) o el Pla estratègic participatiu d'igualtat (PEPI), en els que s'està treballant. Hi ha programes de les àrees de particiació ciutadana, com 'Conèixer l'Ajuntament', 'Camins Escolars' o 'La meva llengua, el meu tresor'; de patrimoni ('Ses Païsses', 'Itinerari urbà' o les visites als museus; medi ambient ('Ni 1 foc al bosc', 'El camí dels residus' o 'el cicle urbà de l'aigua a Artà'), de serveis socials, com les activitats i tallers relacionats amb el 25N i el 8M, els tallers intergeneracionals, d'educació afectiva i sexual o de prevenció de consum d'alcohol i drogues; de l'Escola de Música i del Servei de Biblioteques ('Abril de Lletres').  Ara seran els centres els que triaran els programes que considerin.

Podeu consultar l'oferta educativa en l'apartat 'destacats' del nostre web o en el següent enllaç.  

Documents relacionats
Tornar a d'alt