Segueix-nos
31/10/2023
Artà s'adhereix a la campanya d'Ecovidrio de recerca de les millors iniciatives i projectes compromesos amb la protecció del medi ambient
Trenta tres ajuntaments de les Balears estan cridats des d'avui a participar en els primers premis #Paradísecólatra

Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge de residus d'envasos de vidre, posa en marxa des d'avui, 31 d'octubre, fins al 12 de desembre els Premis Paradís Ecólatra de las Illes Balears. Una iniciativa que es durà a terme a 33 localitats de la Comunitat Autònoma, entre les quals es troba Artà, i que té com a objectiu buscar les millors iniciatives i projectes que tingui en comú la cura del medi ambient.

L'objectiu d'Ecólotras és posar en contacte persones compromeses amb la protecció del medi ambient i per als que el reciclatge forma part de la vida. Els ecòlatres protegeixen el medi ambient amb cadascuna de les seves accions, des del reciclatge d'envasos, la mobilitat urbana sostenible o l'ús del transport públic. Persones que, en definitiva, porten una vida sostenible amb el mateix objectiu comú: tenir cura del nostre planeta per deixar un bon llegat a les generacions futures i que s'uneixen perquè la seva terra sigui un #Paradísecolòtra. 

Per poder optar a aquest reconeixement, totes aquelles persones que se sentin involucrades podran presentar un projecte sostenible relacionat amb la cura del medi ambient i inscriure'l a la web perquè els ciutadans puguin votar-lo. Els fons marins, les platges, les muntanyes i tot l'ecosistema de les Illes Balears són un autèntic tresor mediambiental que cal continuar preservant amb noves iniciatives. 

Aquests premis es convertiran en un distintiu de prestigi sostenible a la societat balear. En aquesta primera edició es podran presentar totes aquelles iniciatives o accions ressò que entrin dins del moviment Ecólatras i que es convertiran en un referent del compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient. 

Per estimular la participació als Premis Paradís Ecólatra de les Illes Balears, al guanyador se'ls lliurarà el premi Ecòlatres que anirà acompanyat d'una aportació econòmica de 3.000€ que pretén servir per donar continuïtat i desenvolupament al seu projecte. 


Vídeo.

Tornar a d'alt