Segueix-nos
24/05/2024
Els Capgrossos de la Colònia de Sant Pere cerquen portador
Les persones interessades, majors de 16 anys i empadronades, es poden inscriure a l'Oficina Ciutadana de la Colònia fins el 3 de juny, quan es determinarà la identidat dels dos capgrossos a través d'un sorteig

Una de les grans novetats de les festes de Sant Pere d'enguany serà el ‘naixement’ dels Capgrossos de la Colònia, que seran presentats dia 28 de juny coincidint amb el començament de les festes.

L’Ajuntament d’Artà ha iniciat un procés d'inscripció i selecció per saber quines persones de la Colònia voldrien ser portadores d’aquests Capgrossos. Així, la gent interessada ja pot passar per l’oficina municipal de la Colònia a deixar el nom, DNI i el número de telèfon. Els requisits són ser majors de 16 anys, estar empadronades a la Colònia i que vulguin ballar. Si, per qüestions de feina o estudis no es pogués passar personalment per l’oficina, es pot enviar un whatsapp als telèfons 609 309 443, 696 425 677 o 616 875 261.

El termini d’inscripció finalitza el 3 de juny. Aquest mateix dia, a les 20 h al Centre de la Tercera Edat, es farà un sorteig obert a tothom per determinar la identitat de les dues persones que portaran aquestes simbòliques figures. 

Tornar a d'alt